Referenties

Website omzetten

Shoop a Loop zette mijn website om van Joomla naar WordPress. En daarna werd de site steeds mooier want Willianne doet voorstellen als ze wat nieuws ontdekt heeft. En wat ik erg fijn vind: er is steeds overleg over wat ik zelf kan doen; zelfredzaamheid vinden we allebei belangrijk. Een document met instructies ontvang ik dan in Dropbox, dus altijd bij de hand.
Daarnaast maakte Shoop a Loop de basis voor mijn nieuwsbrief in Mailchimp.

Erna Jans – Ontmoeting op de grens


Nieuwe website

In de loop van één week heeft Shoop a Loop de website voor Gerard gebouwd. Dat was een echt interactief proces waarbij we zeer regelmatig contact hadden over zaken als structuur, vormgeving en toegankelijkheid. Dankzij de instructies zijn wij zelf in staat om kleine aanpassingen aan de website te doen.

We kunnen Shoop a Loop van harte aanbevelen aan wie maar een website wil laten maken.

Gerard Koek, filosoof en auteur.

Jifke Koek-Noorman


Nieuwe website en huisstijl

Toen ik kennis maakte met Shoop a Loop heeft Willianne verteld hoe zij te werk gaat bij het ontwerpen en opzetten van een website. Dat was een leuke ontmoeting en eye-opener wat betreft het opzetten van een website. Toen ik als zelfstandige aan de slag ging heb ik Willianne gevraagd een huisstijl te ontwerpen en website te bouwen. Het was noodzakelijk meerdere vragen te beantwoorden zodat Willianne zich goed kan inleven in wat voor mijn situatie een goede huisstijl en website zou zijn. Dit sprak mij erg aan.

Het resultaat mag er zijn: tot volle tevredenheid heeft Willianne de website ontworpen en opgezet en dat ook nog binnen de afgesproken tijd en budget. Derhalve zeer aan te bevelen om met Shoop a Loop aan de slag te gaan.

Jan de Goei –  Adviwater


Redesign van huisstijl en website

Aanscherpen doelgroep en profilering

Het traject met brainstormsessie leverde me een advies op specifiek voor mijn bedrijf. Een advies voor de korte én middellange termijn. Ik kan er stapsgewijs mee aan de slag en weet wat ik zelf kan doen en wat ik beter kan laten doen. De mensen die dat zouden kunnen uitvoeren waren deelnemer in de brainstormsessie, dus voorbespreken, uitleggen en afstemmen is niet meer nodig.
Ik startte met een specifieke vraag, maar het advies was breder. Mijn bedrijf en ik kregen 2 uur alle aandacht; respectvol en kritisch.
In de vervolgstappen regelt Willianne de afstemming tussen de verschillende mensen. Ontzorgen noem ik dat!

Erna Jans – Ontmoeting op de grens


Upgrade website

Shoop a Loop heeft me geholpen mijn oude website om te bouwen naar een site die ik zelf kan beheren. Door het stellen van de juiste vragen werd ik aan het denken gezet over mijn eigen website en komt er verdieping. Ik kreeg gevraagd en prettig feedback, evenals nuttige tips. Met een duidelijke handleiding en uitleg kan ik nu zelf mijn website beheren en blijf Shoop a Loop paraat voor zaken waar ik niet uitkom.

Lia van Loo – ’t Lab


Privéles website maken

Ik heb bij Shoop a Loop in drie intensieve privélessen (ongeveer 1,5 uur per les) met WordPress leren werken. Tussen de lessen door ben ik thuis actief aan de slag gegaan en heeft Shoop a Loop mij via de mail de nodige begeleiding gegeven. Ik ben heel blij dat ik op deze manier mijn website heb kunnen maken en ben erg tevreden met het resultaat.

Bo Diepenhorst, draagconsulente, Draagwijzer